Ηλεκτρονικά Τσιγάρα "Ατμιστήριο"

Το κατάστημά μας, είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου και αξεσουάρ. Ξεκινήσαμε το 2010 ως κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και αξεσουάρ αποκλειστικά της εταιρείας OVALE, ενώ δύο χρόνια αργότερα γίναμε μέλος της αλυσίδας καταστημάτων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟ παρέχοντας τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά τσιγάρα ακόμα και για τους πιο φανατικούς καπνιστές που επιλέγουν τον εναλλακτικό τρόπο ατμίσματος.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε, ηλεκτρονικά τσιγάρα, συσκευές mod, ατμοποιητές, αξεσουάρ ηλεκτρονικού τσιγάρου, φορτιστές μπαταριών και πιστοποιημένα υγρά ατμίσματος είτε με γεύσεις κανονικών τσιγάρων είτε φρουτώδεις , γλυκιές και αρωματικές γεύσεις.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως 88 στο Παλαιό Φάληρο, απέναντι από τη στάση του τραμ "Αμφιθέας". Εαν μας επισκεφθείτε με το αυτοκίνητό σας, υπάρχει χώρος στάθμευσης για να διευκολύνει τους πελάτες μας.

Ιστότοπος: www.atmistirio.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία άρθρα από τον/την Ηλεκτρονικά Τσιγάρα "Ατμιστήριο"

Δικαιώνεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο...

Γράφτηκε από τον  Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 21:37

Νέα απόρριψη «χαστούκι»της πρότασης της Ευρ. Επιτροπής Υγείας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Πλήρως δικαιώνεται το ηλεκτρονιό τσιγάρο μετά την απόφαση της επιτροπής ειδικών του Υπουργείου Υγείας της Γαλλίας που είναι απόλυτα σύμφωνη με τις θέσεις που έχει εκφράσει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ).

Πιο αναλυτικά, το Γαλλικό Υπουργείο Υγείας ανέθεσε σε Επιτροπή Ειδικών να μελετήσει το θέμα ηλεκτρονικό τσιγάρο και να προτείνει την κατάλληλη νομολογία. Η πρόταση της επιτροπής είναι ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, αντίθετα από την πρόταση της Επιτροπής Υγείας της ΕΕ, δεν πρέπει να απαγορευθούν, γιατί είναι προϊόντα που αποδεδειγμένα μειώνουν την βλάβη από το κάπνισμα, αλλά πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε να χρησιμοποιούνται μόνο από καπνιστές, εφόσον απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτούς.
Με την παραπάνω θέση ο ΣΕΕΗΤ σαφώς και συμφωνεί, όπως και με το μέτρο που προβλέπει την απαγόρευση χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου από ανηλίκους.

Αναφορικά με το μέτρο που εισηγείται η επιτροπή αυτή για την απαγόρευση χρήσης και του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε κλειστούς δημόσιους χώρους, παρότι η επιτροπή αναγνωρίζει ότι η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν δημιουργεί παθητικό κάπνισμα, ο ΣΕΕΗΤ δηλώνει ότι είναι κάθετα αντίθετος με αυτήν και την θεωρεί αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική.
Από ελληνικής τέλος πλευράς, αξίζει να υπενθυμίσουμε αυτό που επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Γιάννης Τούντας, σε πρόσφατα δημοσιευμένο άρθρο του: «Δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός ότι πολλοί καπνιστές που διακόπτουν ή περιορίζουν το κάπνισμα με τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου, ωφελούν την υγεία τους».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 2036 φορές
Κατηγορία Blog

Back To Top

Back To Top

Atmistirio.gr: Τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου παράγονται από πιστοποιημένες Ευρωπαϊκές Φαρμακοβιομηχανίες.